Wie schrijft hier?

Esmee Dijkstra

Mijn visie

Mijn passie is het brouwen en brouwen van bier en ik hoop dat je me vindt op mijn website.

De beste manier om mij te vinden is via sociale media. Twitter is mijn favoriete plek om informatie te delen over bieren, bierrecensies en bierevenementen. Facebook is een andere geweldige plek om me te vinden met vrienden en familie. Als u wilt een fan van mijn blog te worden en vind mijn reviews op sociale media, overweeg dan het verlaten van een reactie of een abonnement op mijn e-mail updates. Ik hoor altijd graag van mijn lezers, vooral van mensen die van bier houden. U kijken op al mijn reviews op mijn Facebook-pagina. Mijn blog zal regelmatig worden bijgewerkt met informatie over nieuwe bieren, bierevenementen en brouwerijinformatie. Je me ook volgen op Instagram om mijn berichten bij te houden en te zien wat er brouwt in bierbars. U ook kijken op mijn persoonlijke website als je meer wilt weten over mij en wat ik werk. Mijn website bevat ook links naar mijn bieren en evenementen, evenals informatie over brouwerij evenementen en mijn blog.

Mijn vader zei altijd dat ik mijn glas moest halen. Mijn eerste twee bieren waren erg bitter en dan smaakte het naar water. En ik dacht dat ik een probleem had. Daarom hou ik van bier. Ik hou van een goed biertje. Maar ik was een beetje bezorgd over het alcoholgehalte, en hoe lang het zou zijn in mijn glas. Ik wist dat ik een biertje moest vinden om het door te drinken. Dus begon ik rond te kijken. Een paar dagen later zag ik dat een glas dat is gewoon een glas heet een trompe l'oeil (TW). Als je erover nadenkt is het een manier om je bier te drinken om het bier te voelen. En als je je bier drinkt geeft het je een heel duidelijk gevoel. Veel mensen drinken het graag. De eersten die ik ontmoette bij Bierglass waren de mensen van Bierglass Brouwerij. Ze liggen midden in de bergen in Nederland. Ze zijn een kleine brouwerij van slechts drie werknemers.

Mijn Ebook, die heet The Beer Geek's Guide To Glasses, is beschikbaar voor $ 10 voor een beperkte tijd. Ik heb geschreven een paar blogposts over glaswerk en bier brouwen.

Hier is een aantal van de berichten die ik heb geschreven over een bril. Als u ideeën hebt of wilt u mij vertellen wat je nog meer denkt over een bril, laat dan een reactie achter. Ik zou graag van je horen. Ik heb het voorrecht gehad om drie jaar bij een bierbrouwerij te werken en ik kan je vertellen dat deze hobby een heel speciaal onderdeel is van mijn leven en een groot deel van het leven van mijn familie. Ik hou ervan om mensen gelukkig te maken door mijn passie voor deze hobby met hen te delen en wat ik er zo leuk aan vind. Het glas dat je nodig hebt voor bier Ik hou van glazen om twee redenen: 1) Ik hou van het maken van het bier ziet er geweldig uit. 2) Ik help graag de mensen die ik serveer drinken hun bier. Als je een bierliefhebber bent en je wilt meer weten over glazen voor bier, bekijk dan mijn blog en bekijk mijn YouTube-kanaal.

Toen ik deze blog in 2017 begon, raakte ik geïnteresseerd in glazen voor bier om twee redenen: Ten eerste, bierglazen zijn het beste bierglas voor het drinken van bier. Ze zijn zo comfortabel, licht en ze komen in zo'n verscheidenheid. Ten tweede kwam ik erachter dat er een trend is voor het glas om transparanter te zijn dan voorheen, en ik wilde het controleren, en ik ben behoorlijk blij met de resultaten.

Glaswerk dat op dat moment beschikbaar was, zoals een glas met een metalen ring is echt duurder dan de glazen die dat niet zijn. Echter, deze glaswerk zijn de goedkoopste, want het is slechts 1-2 euro per glas. Het is gemakkelijk om al het bier in één keer te krijgen, omdat het hele glas moet worden schoongemaakt om het schoon te krijgen, en dat is geen enorm probleem, omdat het slechts een paar minuten duurt om het glas schoon te maken.