Is het mogelijk om glazen te kopen voor bier en brouwerij?

Esmee Dijkstra

Ja en nee, ik ben geen professionele glasblazer dus vraag me niet om advies. Bekijk de vergelijking Rijstkoker 1 5 Liter. Maar dit antwoord kreeg ik: Ja, natuurlijk. De eerste keer dat ik dit bericht op mijn blog was twee jaar geleden. En vorig jaar deed ik het weer. Hier is hoe het wordt gedaan.

In het begin kost het tijd om de perfecte glazen voor een bepaald bier te vinden. In deze tutorial probeer ik een snelle, maar eenvoudige tutorial die u zal helpen om te beslissen over een goede bril voor uw volgende bier te maken. Overweeg een vergelijking van Speelgoed Mixer. Als u nieuw bent voor glazen voor bier of een brouwerij, hebben we een lijst van glazen die u kopen op onze blog, evenals vele andere nuttige glazen. U ook leren hoe u de bril die ik al heb gemaakt goed te gebruiken. Als u vragen hebt over deze tutorial, laat het me weten in de comments. Aan het einde van deze tutorial leer je hoe je de juiste glazen voor je bier vinden. Zoals altijd, als u op zoek bent naar een bril te verkopen, voel je vrij om me een lijn te laten vallen. Nu op naar de tutorial:

Voordat u begint met de tutorial laten we snel beschrijven wat een bierglazen is en hoe ze worden gebruikt. Een bierglazen is een glazen gemaakt voor bier of brouwerij. Bierglazen voor brouwerij worden gemaakt door de boven- en onderkant van een glas zodanig te snijden dat de binnenkant van elke helft schuin staat ten opzichte van de rest van het glas. Hierdoor kan het water in het glas doorstromen, waardoor een duidelijker en aangenamer smakend bier wordt gegeven aan degenen die het drinken. Het is zeer belangrijk dat het glas recht is en dat er geen glasvervorming is, zoals als een glas is gebogen, en dat er geen krassen op het glas zitten. Er zijn veel verschillende stijlen van bier glazen, zoals die een steel, handvat, handvat riem en een handvat met een gat om uw bier in. Wanneer u een glas koopt moet het recht zijn zonder gebreken, moet worden gemaakt van het juiste materiaal en hebben geen merken of gebreken. De manier waarop een bierglazen wordt gebruikt is niet een kwestie van stijl zo veel als van leeftijd en gebruik.