Dit is hoe we testen

Esmee Dijkstra

Dankzij ons testlaboratorium kunnen we ervoor zorgen dat onze bieren de mooiste, consistentste en smakelijkste zijn die je ooit hebt gehad. Als ons bier je niet bevalt, aarzel dan niet om een nieuwe bril in onze winkel te kopen.

Over onze tests

Onze tests zijn om te bepalen of onze glazen zijn de juiste voor het bier dat we testen. De glazen worden op de fiets gedragen en in een kort tijdsbestek naar de brouwerij gebracht om ervoor te zorgen dat de glazen perfect bolvormig zijn. De glazen worden niet gebruikt om het bier te controleren op bacteriën of besmetting.

We hebben een bril getest die 100% bolvormig is, evenals brillen met een onregelmatige, afgeronde vorm. Ons doel is om de perfecte combinatie te vinden voor elk bier dat we testen. We experimenteren voortdurend en gebruiken nieuwe materialen die onze bril effectiever kunnen maken, wat betekent dat ze een langere levensduur kunnen hebben dan voorheen. In het verleden, glazen waren gemaakt van glas dat was te dun, of te dik, of werd gemaakt met een metalen frame of te zwaar.

Wij zijn van mening dat dit ons in staat stelt om zelfverzekerde beslissingen te nemen over de producten en merken die we willen beoordelen, wat ons op zijn beurt in staat stelt om onpartijdige inhoud te bieden die vaak over het hoofd wordt gezien en daarom over het hoofd wordt gezien.

Mijn focus is om informatieve inhoud te bieden die begrip en waardering van bier als voedingsproduct bevordert. Ik wil ook een bron voor brouwers van alle stijlen en stijlen van bier. Om die reden ben ik van mening dat ik mijn beoordeling van glazen voor bier en brouwerij met u moet delen. Om te beginnen zal ik een herziening van de nieuwe bril. De bril die ik bekijk zijn: Mozaïek bril met het Mozaïek logo en hun eigen Mozaïek Technologie. Het glas is opgebouwd uit dezelfde duurzame materialen als traditionele Mozaïek glazen (Stoelting). De glazen zijn vervaardigd door Mosaic en hebben een Mozaïek logo op de voorkant, en een open top. De achterkant van het glas is ook voorzien van het Mosaic-logo. Het glas is ook verkrijgbaar in een bruine optie.

Te vaak gaan mensen naar de speciaalzaak en krijgen te horen: "Er is veel verwarring. Ze verkopen je een dozijn verschillende glazen en je moet kiezen tussen hen. Wilt u een single-color, single-diameter of single-dish bril? Ik kan je de juiste keuze vertellen op basis van hoeveel bier je van plan bent te drinken." Dit kan een beetje moeilijk te behandelen als de klant is degene die de beslissing moet nemen om ofwel de rechte lijn route (die je nooit zeker weet totdat je het zelf probeert) of de meer gecompliceerde multi-gekleurde route. Zo hadden we dit jaar twee verschillende mensen onder onze aandacht komen en vragen om een speciaal glas voor hun brouwerij. Naar onze mening moet de keuze duidelijk zijn. De keuze is eenvoudig. Kies een helder glas met meerdere kleuren dat kan worden gebruikt als een single-color of multi-color bier, glas en / of brouwerij. Er is geen noodzaak om te worden verward over hoe je een helder glas te kiezen voor een biertje, omdat de meeste van de tijd dat je het kopen van een duidelijke veelkleurige glas dat zal worden gebruikt voor zowel bier en brouwerij glas.

De topproducten worden vaak uitgelicht op een van onze bierfestivals, zodat u genieten van geweldig bier en de beste kwaliteit tegen betaalbare prijzen. U vindt al onze merken in onze winkel, zoek gewoon naar 'bierglasvergelijk' of 'bierglas-bril' in de Google Chrome webwinkel.

We zijn ook trots om de Bierglas-brillen te introduceren, de eerste bier- en brouwerijglazen die worden geleverd met onze gepatenteerde Bierglasses-achtige grip, en in combinatie met onze nieuw gecreëerde 'Bierglasses-bril-voor-bier-en-brouwerij' lijn. De Bierglasses-glazen zijn het perfecte cadeau om iemand te geven die geweldig bier wil proberen, maar niet veel geld wilde uitgeven aan de juiste bril. De Bierglasses-bril-voor-bier-en-brouwerij zal iedereen die weet hoe te brouwen om te genieten van de beste kwaliteit van bier zonder het breken van de bank. Deze lijn zal beschikbaar zijn in onze online winkel en online retail partners, waar u online kopen, en kopen in winkels tegen een geweldige prijs. In de komende weken beginnen we met het leveren van onze nieuwe producten.

Ons beleid voor het delen van gegevens vindt u hier.

We delen de beste producten die we kunnen vinden met mensen die ons bedrijf helpen. We delen bijvoorbeeld gegevens met de Franse biervereniging, zodat we de beste bieren beter kunnen richten op onze lezers. Maar we doen dit niet voor biermerken omdat we ze niet willen promoten. De merken die ons helpen onafhankelijk te blijven zijn onze trouwe consumenten die ons overal volgen. Onze inzet voor transparantie Wij geloven dat het beste wat we kunnen doen voor bier en brouwen in Nederland is dat iedereen zo transparant mogelijk is. Dat betekent dat we nooit de merknamen of prijzen van onze producten aan het publiek laten zien en nooit de prijs van ons bier laten zien. Alles wat nodig is voor ons om dat te doen is voor de brouwerijen en distilleerderijen om de prijzen van hun producten op hun websites te plaatsen. De eerste stap naar transparantie Op dit moment is ons doel om een paar brouwerijen te helpen hun prijzen open te stellen, zodat ze ons de informatie kunnen laten zien.